IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera organitza la tercera edició del 3x3 amb un bon...

El CEEB Tordera organitza la tercera edició del 3×3 amb un bon nombre d’inscrits

3x3 ceebEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera organitza per aquest dissabte la tercera edició del 3×3 Festa Major 2016. És una activitat oberta a tota la gent que li agrada practicar el bàsquet, tant del club com jugadors/es que no ho siguin. Un esdeveniment totalment lúdic i que acollirà el Pavelló Poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans.  Marc Alonso, portaveu de l’entitat, explica l’objectiu principal d’organitzar aquest tipus d’activitat.

Alonso 3×3 1

Gràcies a la bona resposta de les edicions anteriors, el mètode i la línia d’organització serà pràcticament el mateix. Escoltem Marc Alonso.

Alonso 3×3 2

En principi es podrà competir en totes les categories de bàsquet. Serà mixta fins a junior, i la categoria sènior ja serà dividida per gènere. Dins del 3×3 hi haurà servei de bar, música amb DJ i un concurs d’esmaixades i triples entre els participants.

Durant la disputa del torneig, el CEEB Tordera ha rebut l’autorització per poder rebre roba o aliments amb un caire totalment solidari. Tot el que es recapti anirà a parar al nou rebost solidari “De tots”.

ÚLTIMES NOTÍCIES