IniciNoticiesComerçSatisfacció entre els promotors de la quarta edició del “Comerç al carrer,...

Satisfacció entre els promotors de la quarta edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”

Foto: Anna Serra
Foto: Anna Serra

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i juntament amb l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i l’Associació de Comerços i Serveis TACS, van organitzar el passat dissabte la quarta edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”. Centenars de veïns i veïnes van passejar per les parades situades al Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins la cruïlla amb el carrer Folch i Torres) i als carrers del nucli històric. El regidor de Promoció Econòmica,  Marc Unió valorava el moviment de gent durant tota l’activitat.

balanc comerc carrer 1

En aquesta edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca” hi van participar prop de 90 establiments del municipi. També hi van ser presents artesans de fora de Tordera, que es trobaven repartits al llarg del recorregut. Marc Unió recorda l’objectiu d’iniciatives com aquesta és promocionar el comerç local i motivar la gent del poble perquè faci les seves compres a Tordera

balanc comerc carrer 2

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i les associacions de comerciants locals tenen la voluntat de repetir l’ iniciativa. Marc Unió recorda que durant l’ any promouen diverses activitats en el sentit de promocionar els comerços al carrer.

balanc comerc carrer 3

Al finalitzar la jornada es van sortejar més de 1000 euros en vals de compra entre els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES