IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca de Tordera tanca el cicle “Discovery Time” 2016 amb èxit...

La Biblioteca de Tordera tanca el cicle “Discovery Time” 2016 amb èxit de participació

discovery timeDesprés de l’èxit que va tenir la primera edició de l’any passat, aquest mes de juliol la Biblioteca de Tordera ha repetit el cicle d’estiu del “Discovery Time”, de nou amb una gran participació de menuts i menudes. És una programació d’activitats molt diverses, relacionades amb la ciència i el descobriment, i dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys, que s’ha dut a terme les tardes de dimarts i dijous del mes passat. L’objectiu, en definitiva, és fomentar la lectura i passar una bona estona descobrint coneixements com la física, la química o els invents, entre d’altres. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, es mostra contenta per l’èxit de participació i recorda que totes les sessions tenen un factor sorpresa.

balanc discovery 1

A les 6 sessions del “Discovery Time” d’enguany hi han participat molts nens i nenes nous, que no havien assistit al cicle de l’any passat. Sílvia Anfrons valora molt positivament el funcionament del grup i explica algunes de les activitats que han realitzat.

balanc discovery 2

Des de la Biblioteca de Tordera ja pensen en possibles activitats per al “Discovery Time” de l’any vinent. L’objectiu d’aquest cicle d’estiu és que els nens i nenes passin una estona divertida, però sempre des d’una vessant d’aprenentatge. Recordem que totes les activitats són gratuïtes i les organitza l’equipament torderenc.