IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec “A” i Marfallones Estrallufades són els equips guanyadors...

La Penya del Bistec “A” i Marfallones Estrallufades són els equips guanyadors de l’edició 2016 de les Bitlles a la Fresca

bitlles frescaAquest divendres 8 d’agost es va posar el punt i final a l’edició d’aquest any de les bitlles a la fresca. Amb un èxit total de participació i resultats, la resposta de la gent de Tordera, un any més, va ser molt completa durant els cinc dies que va durar l’activitat organitzada per la penya del bistec. Xavi Mena un dels organitzadors mostrava la satisfacció per l’èxit de participació i ens valorava el nivell del torneig.

Mena bitlles 1

Tot i l’allau d’inscrits un any més, Mena descarta que el torneig de bitlles pugui ampliar la seva capacitat de competició.

Mena bitlles 2

L’equip de la Penya del Bistec “A” va ser el primer classificat amb els equips federats i l’equip torderenc Marfallones estrallufades va ser-ho dins de la categoria de no federats. Més de 200 persones van estar tirant durant els dos torns. Per conèixer els resultats i les classificacions del torneig podeu consultar la pàgina web del grup, a www.lapenyadelbistec.com o el perfil del Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”. Avui en el butlletí esportiu de les 20:00h podreu escoltar algunes declaracions dels protagonistes de l’activitat.