IniciNoticiesEsportsL’assemblea del CF Tordera aprova tots els punts de l’ordre del dia...

L’assemblea del CF Tordera aprova tots els punts de l’ordre del dia amb una despesa important en inversió

assemblea futbolLa Pista de l’Amistat va acollir el passat divendres l’assemblea general ordinària de socis del CF Tordera. Una trentena de socis van estar atents a l’informe del president, el balanç esportiu de la temporada o la presentació dels comptes de l’entitat. Carles Gamonal, president del CF Tordera, explicava al final de l’acte com havia anat.

Gamonal balanc 1

El pressupost de la temporada 2015-16 es va tancar amb unes pèrdues de 17.000 euros, sanejades pel balanç positiu que va deixar l’anterior junta directiva. Per tant, el saldo real del club a fi de temporada ha quedat amb un positiu de 20.000 euros. Gamonal valorava la situació econòmica de l’entitat i comentava els motius del dèficit.

Gamonal balanc 2

Des de la coordinació del club també es va explicar que han creat un nou càrrec, el de director esportiu, que serveix per dividir el seguiment de diversos equips, entre ells, el primer equip, filial i juvenil. Fa un any exacte que Carles Gamonal és president del Club Futbol Tordera. Fa una bona valoració del seu primer any de mandat, però reconeix que s’han trobat moltes traves des de l’inici i que dels errors se n’aprèn.

ÚLTIMES NOTÍCIES