IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem en Martí Ramoneda Garcia, que té una parada de calçat i és president de l’Associació de Marxants del Maresme

mercat torderaL’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui coneixem un altre dels marxants que para cada setmana a Tordera. És en Martí Ramoneda Garcia, que té una parada de calçat i fa 40 anys que ens visita cada diumenge. Ell mateix explica què podem trobar a la seva parada.

marti ramoneda 1

En Martí Ramoneda també és President de l’Associació de Marxants del Maresme. En declaracions a Ràdio Tordera, ens dóna la seva opinió sobre la situació actual del mercat. Diu que s’ha notat la crisi i culpa el preu del pàrquing de la baixada del nombre de visitants.

marti ramoneda 2

Ramoneda creu que el mercat de Tordera està ben estructurat, però a la zona on para ell, a l’esplanada del pàrquing del costat de l’Esplai de la Gent Gran, considera que caldria posar-hi més lavabos.

marti ramoneda 3

Martí Ramoneda considera fonamental reactivar el turisme. També ha fet referència al mercat de Santa Susanna. Creu que ha fet perdre clients al de Tordera.

marti ramoneda 4

Recordem que podeu trobar la parada de calçat d’en Martí Ramoneda Garcia a l’esplanada del final de la Pista de l’Amistat.