IniciNoticiesEducacióCasals de Tordera s’afegeixen a la campanya de conscienciació de conductes cíviques

Casals de Tordera s’afegeixen a la campanya de conscienciació de conductes cíviques

civisme casalsL’Ajuntament de Tordera, amb la col·laboració d’alguns casals d’estiu del municipi, ha posat en marxa una campanya de conscienciació de conductes més cíviques, encarada sobretot a la temàtica de les escombraries i dirigida, també, als propietaris d’animals. Des del grup d’agents cívics es va proposar als alumnes dels casals que dibuixessin cartells de civisme, per tal de penjar-los als llocs més problemàtics del poble o on més es repeteixin aquestes accions incíviques. De moment s’hi han adherit el casal municipal i el de l’Escola Vedruna. Bàrbara Vergés és la regidora de civisme.

casals civisme 1

Una de les principals problemàtiques que hi ha a Tordera és la dels excrements dels gossos i el fet que alguns propietaris els portin deslligats, causant molèsties a la resta de gent. Una altra aspecte que es vol evitar des del consistori local són les actuacions errònies a l’hora de llançar les escombraries o embrutir els espais públics. Bàrbara Vergés explica que els cartells dels nens i nenes del casal es penjaran en diferents espais del municipi, a partir d’aquest mes d’agost.

casals civisme 2

Més enllà de perseguir amb sancions, des del govern local es vol aconseguir que la població s’adoni del problema i reaccioni. La idea és educar les persones, tant alumnes i famílies com els propis ciutadans de Tordera, i fer veure que allò que estan fent no és correcte, per tal que no realitzin conductes incíviques.

ÚLTIMES NOTÍCIES