IniciNoticiesCulturaEl veïnat de Vallmanya celebra aquest dissabte la seva festa tradicional

El veïnat de Vallmanya celebra aquest dissabte la seva festa tradicional

vallmanyaVallmanya prepara per aquest proper dissabte, 30 de juliol, la festa del veïnat, que organitzen les famílies Xampeny i Gras. Els actes d’aquesta jornada festiva començaran a les 12 del migdia, amb una missa a la petita ermita de Vallmanya, oficiada pel rector de la Parròquia de Tordera, Mossèn Santi Parejo. L’ofici comptarà amb l’acompanyament de la coral parroquial. Després de la missa es farà, com ja és tradicional, la bategada de caramels des de dalt del campanar. I per acabar, hi haurà un vermut popular per a tots els assistents. Ens dóna més detalls de la festa en Joan Xampeny, un dels organitzadors.

festa vallmanya 1

Enguany, com a novetat, després dels actes al paratge de l’ermita s’organitza un dinar de germanor al restaurant Les Ferreres. Ho explica Joan Xampeny.

festa vallmanya 2

En declaracions a Ràdio Tordera, en Joan Xampeny recorda com eren els inicis de la festa de Vallmanya.

festa vallmanya 3

El dia 1 d’agost és Sant Feliu, patró de l’ermita de Vallmanya. Enguany, al caure en dilluns, es celebra aquest proper dissabte, 30 de juliol, que és el més proper a la data. Els veïns i amics de Vallmanya conviden a tots els torderencs i torderenques a participar d’aquesta festa popular.