IniciNoticiesEsportsS’aproven tots els punts de l’ordre del dia a l’assemblea ordinària del...

S’aproven tots els punts de l’ordre del dia a l’assemblea ordinària del Club patí tordera, amb una millora en el pressupost de l’entitat

assemblea hoqueiAquest dilluns al vespre la sala polivalent de la Biblioteca va acollir l’assemblea ordinària de socis del Club Patí Tordera. Una vintena de socis i simpatitzants van estar ben atents al balanç esportiu de la secció de patinatge artístic, balanç esportiu de la temporada d’hoquei sobre patins i també al repàs de l’exercici econòmic. Carme Vila, presidenta de l’entitat esportiva torderenca, es mostrava optimista a l’hora d’afrontar aquest proper curs esportiu gràcies a l’equip de patrocini del club.

Vila balanc assemblea 1

A nivell econòmic, l’actual junta directiva segueix amb l’objectiu principal de continuar eixugant el deute històric d’anteriors mandats. Tant els comptes de la temporada que deixem enrere com el pressupost per a la propera es van aprovar per majoria de la sala. Vila assegura que la situació és bona, però que de moment tampoc es poden tirar coets.

Vila balanc assemblea 2

El sisè punt de l’ordre del dia consistia en una modificació dels membres de la junta directiva. Per qüestions laborals, la Marta Planella no podrà seguir amb el seu càrrec i la substituirà la Cristina Rius. També hi haurà un canvi a la tresoreria del club, de manera que en Jordi Planas s’encarregarà a partir d’ara de les finances, en substitució de Pere Catalan.

L’assemblea ordinària de socis va tenir una durada aproximada d’una hora i en els precs i preguntes els socis van poder preguntar inquietuds o fer precs als responsables del club, tant pel que fa a les noves equipacions, plantilla del primer equip o el nombre de fitxes que tindrà el Club Patí Tordera la temporada que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES