IniciNoticiesCulturaUna passejada literària al voltant del llibre “Tordera, Paisatges Emocionals” és la...

Una passejada literària al voltant del llibre “Tordera, Paisatges Emocionals” és la darrera proposta del Festival Multipolar 2016 de la Biblioteca

festival multipolarEl Festival Multipolar 2016, organitzat per la Biblioteca de Tordera, arriba a la seva fi amb una proposta amb segell torderenc. Igual que l’any passat, des d’aquest equipament s’ha buscat un acte que només es pugui fer al nostre municipi, de manera que no tindria sentit fer-lo en un altre lloc.

Així doncs, aquest proper dimecres, 27 de juliol, es durà a terme una passejada literària al voltant del llibre “Tordera, Paisatges Emocionals”, escrit pels torderencs Quim Haro i Elena Serra i il·lustrat per l’artista local Joan Colomer Camarasa. “Des del pla de la Mullera i amunt, carrer Santa Llúcia enllà, grimpant per la perspectiva fins al riu, nom i raó de ser”. Així és com comença el recorregut poètic, que comptarà amb la col·laboració de l’ACR Pere Cot. Quim Haro descriu que ja no hi ha llambordes, però que en la memòria dels torderencs i torderenques encara ressonen els carrers quadriculats: les parets guarden els sons, les rialles, el xiuxiueig de la calma i la fressa de l’esforç. A les eixides, afegeix Haro, lleus assaigs d’horts que perfumen el passeig: espurnes de la memòria de la feina antiga, de l’esforç i la lluita diària, de quan la música de fons eren carros i cavalls, matinades fredes, camp, bosc, carbó i piles de suro en pannes a punt de bullir.

La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, ens dóna detalls del recorregut que seguirà la passejada literària.

multipolar 27 juliol 1

La participació a la passejada literària d’aquest dimecres és lliure, però cal recollir prèviament una entrada a la Biblioteca. El recorregut començarà a dos quarts de 10 del vespre, davant d’aquest equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES