IniciNoticiesEsportsLa Copa Esports Penedès celebra la seva tercera edició amb Tordera com...

La Copa Esports Penedès celebra la seva tercera edició amb Tordera com a seu de la fase final

sorteig copa penedesLa Copa Esports Penedès, organitzada pel portal esportiu esportspenedès.cat, enguany arriba a la tercera edició, on hi participaran nou equips dividits en dos grups, Nord i Sud. Aquest passat dimecres va tenir lloc, a la Biblioteca de Tordera, el sorteig on es van decidir les jornades de la Fase de Grups, que es disputarà al setembre. El grup Sud jugarà cinc jornades, mentre que el Nord en disputarà 3.

Enguany, la Fase Final de la 3ª Copa EsportsPenedès.cat es jugarà a Tordera, el diumenge, 2 d’octubre. Carme Vilà, presidenta del Club Patí Tordera, n’explica els motius.

Carme Vila 1

En aquesta edició del torneig hi participen els següents equips: FC Barcelona Lassa i HC Alpicat, que s’estrenen aquest any; CHP Sant Feliu de Codines, CP Vilanova i CP Calafell Tot L’Any per part del grup Sud. Al quadre Nord hi trobem el CH Palafrugell, el CE Arenys de Munt, el CP Tordera (campió de l’any passat), i el Shum Frit Ravich Maçanet (guanyador de la primera edició).

La 3ª Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal ve precedida per una altra versió del campionat: la d’OK Lliga. Ernest Gili, director d’esportspenedès.cat, explica com va sorgir el projecte de realitzar el campionat en categoria Estatal.

Ernest Gili 1

La Fase Final es disputarà íntegrament a Tordera el dia 2 d’octubre. La semifinal es jugarà el migdia, i el mateix dia a la tarda, els finalistes es disputaran el títol al Pavelló Parroquial.

Per altra banda, el Club Patí Tordera ha anunciat que el proper dilluns, 25 de juliol, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de socis. La primera convocatòria serà a les 19:30h i la segona a les 20:00h, ambdues a la sala polivalent de la Biblioteca.

Entre els punts de l’ordre del dia destaquen: el balanç esportiu de la temporada, l’aprovació dels comptes de la temporada 2015-2016, l’aprovació del pressupost per aquesta propera temporada 2016-2017 i la modificació de membres de la junta directiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES