IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera enllesteix els fitxatges del primer equip

El Club Patí Tordera enllesteix els fitxatges del primer equip

fitxatges cp torderaLa plantilla de la 1ª Divisió Nacional del Club Patí Tordera ja està oficialment tancada, segons ha informat l’entrenador d’aquest equip a Ràdio Tordera. El primer equip de l’entitat esportiva torderenca va fer oficial, ahir, l’última incorporació: la del torderenc Oriol Palomeras, provinent del CP Congrés. La plantilla, però, ja estava pràcticament completa a finals de juny. El tècnic Sergio Alonso ha definit així l’equip per a la propera temporada.

Sergio Alonso 1

Així doncs, el primer equip del CP Tordera ha aconseguit les següents cares noves per a la propera temporada: el porter Oriol Manzanero, procedent del Palafrugell; el jugador Mateo Cuervo, provinent del CP Girona (recent ascendit a l’OK Lliga); el juvenil Héctor Giménez, i el torderenc Oriol Palomeras. A més, tornen Sergi Parra i Adrià Martos, que aquesta última temporada han jugat al Shum Maçanet.

A banda d’aquestes arribades, el club va anunciar fa uns dies les renovacions dels jugadors Moi Aguirre, Berna Garcia, Santi Teixidó i el porter Jordi López. L’entrenador Sergio Alonso ha explicat com ha estat el procediment d’integració d’altres membres.

Sergio Alonso 2

Un dels objectius de l’equip torderenc per aquesta temporada és consolidar-se dins la categoria Nacional Espanyola, tot i que tenen ganes d’assolir el repte de pujar a l’OK Lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES