IniciNoticiesEducacióLa regidoria de Joventut dóna ajudes a estudiants d’Erasmus de Tordera per...

La regidoria de Joventut dóna ajudes a estudiants d’Erasmus de Tordera per al curs vinent

erasmusDes de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera se segueix treballant per als joves estudiants del nostre municipi. Ara, tots els universitaris i alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior empadronats a Tordera i que tinguin previst realitzar un programa educatiu Erasmus, poden sol·licitar unes ajudes econòmiques. La principal finalitat és donar suport a les despeses que suposa aquest intercanvi d’estudiants. Així, cada alumne d’aquest programa de mobilitat internacional podrà beneficiar-se d’un màxim de 600 euros (100 euros durant 6 mesos), durant el proper curs 2016-2017.

Aquestes ajudes neixen d’unes beques que havia donat l’Ajuntament per estudiar anglès a l’estranger, i que van quedar molt reduïdes perquè malgrat l’aportació econòmica, les famílies havien de fer una inversió important per acabar d’afrontar totes les despeses de l’estada. El regidor de Joventut, Marc Unió, diu que han volgut donar-li la volta.

ajudes erasmus

Aquestes ajudes estan pensades per complementar la beca Erasmus. Per tant, és indispensable que l’estudiant tingui atorgada una plaça per al proper curs.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant una instància específica a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (Plaça de l’Església, 2), junt amb tota la documentació que es demana. Hi ha temps fins el 5 d’agost, tots els dies entre setmana de les 9:00h a les 14:00h. Els interessats trobareu les bases de la convocatòria a la notícia penjada a la pàgina web tordera.cat .

En el cas que la demanada superés el nombre d’ajudes, les sol·licituds es resoldran en funció de l’expedient acadèmic.