IniciNoticiesCulturaOberta la venda d’entrades pel Music 2016 de l’ACR Pere Cot. Les...

Oberta la venda d’entrades pel Music 2016 de l’ACR Pere Cot. Les funcions seran el cap de setmana del 6 i 7 d’agost

Pere CotUn any mes, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot prepara un nou musical per portar a l’escenari del Teatre Clavé, en la prèvia de la Festa Major de Tordera. Enguany, el Music 2016 explicarà la història d’una jove cantant que presencia un assassinat i, per protegir-la, la policia l’amaga en un convent. Rebel i inconformista, revolucionarà la tranquil·la vida de la comunitat religiosa i es guanyarà l’estima de les noves companyes. Però això no serà suficient per alliberar-se del passat.

El resultat d’aquest musical es podrà veure en dues funcions el primer cap de setmana del mes que ve: el dissabte, 6 d’agost, a les 10 del vespre, i el diumenge, 7 d’agost, a les 7 de la tarda, a la sala gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7 euros, i ja es poden adquirir a les taquilles del teatre, fins el 29 de juliol, en l’horari habitual de l’equipament: de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de dilluns a dijous de 16:00h a 19:00h. Per reserves es pot trucar el telèfon 937650572. Els dies de la funció també es podran adquirir entrades, des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Al Music 2016, l’entitat Pere Cot portarà una seixantena de persones sobre l’escenari, amb música i veu en directe. El musical durarà unes tres hores amb entreacte.

ÚLTIMES NOTÍCIES