IniciNoticiesComerçL'Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem en Joan Soler Cantallops, que té una parada de roba.

mercat

L’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui us presentem un dels marxants que ens visiten cada setmana, en Joan Soler Cantallops. En Joan té una parada de roba per a home i per a dona a la Plaça de l’Església i és habitual des dels anys 60, cada diumenge. Ara, en ple estiu, hi podeu trobar des de pantalons curts, samarretes de tirants, banyadors… entre altres. I diu que no porten marques perquè al mercat no interessen.

joan soler 1

Joan Soler comenta que la qüestió de les talles és força complicada, ja que han de comprar les peces per pacs.

joan soler 2

Soler creu que la situació actual del mercat de Tordera és complicada. Explica que els marxants han notat la pujada del preu del pàrquing dels diumenges.

joan soler 3

Tot i així, en Joan Soler considera que la pujada del preu de l’aparcament no ha estat el detonant que ha fet empitjorar la situació del mercat.

joan soler 4

Recordem que la parada de roba d’en Joan Soler Cantallops la podeu trobar a la Plaça de l’Església, just davant dels estudis de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES