IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament de Tordera renova la imatge del seu web corporatiu

L’Ajuntament de Tordera renova la imatge del seu web corporatiu

web ajuntamentL’Ajuntament de Tordera va estrenar ahir el canvi d’imatge del seu web tordera.cat. L’objectiu principal és millorar l’accés a la informació, fer- un espai més intuïtiu. També, la nova imatge vol seguir les directrius del Pla de Mandat i adaptar-la a la marca Tordera Somriu que es va posar en marxa al mes de març passat. Ho explica el regidor de comunicació, Josep Llorens.

llorens nova web

Amb aquestes innovacions els usuaris es beneficiaran d’una millora pel que fa a la usabilitat de la pàgina. Així podran accedir d’una manera més directa a la informació més rellevant de la vila.

Les xarxes socials són importants en el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes, i és per aquest motiu que des del departament de comunicació del consistori s’està fent una aposta important perquè aquests canals siguin una referència de servei d’informació i d’atenció. A través d’aquest nou apartat podreu accedir en un sol clic als comptes oficials de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube de l’Ajuntament de Tordera.