IniciNoticiesCulturaLa regidoria de Joventut organitza el concurs de grups locals

La regidoria de Joventut organitza el concurs de grups locals

concert_grups_localsLa Regidoria de Joventut  organitza novament el concurs de grups locals, amb l’objectiu de potenciar, promocionar i donar suport als músics torderencs.

Al concurs hi podran participar els grups de qualsevol estil musical, sempre que aquests estiguin vinculats a Tordera (bé perquè els membres i/o un dels seus membres estiguin empadronats a Tordera, bé perquè assagin al municipi).

Per participar al concurs s’haurà d’enregistrar dos temes del grup en format MP3 o vídeo i, juntament amb la fitxa del grup (on constaran les dades que es demanen a les bases), caldrà enviar-ho a casaldejoves@tordera.cat, entre el 8 i el 15 de juliol. Ho explica la tècnica del Casal de Joves, Carme López.

concurs grups locals

Dels treballs rebuts s’escolliran 2 grups com a guanyadors. Cada grup obtindrà un premi de 350€ i haurà de realitzar una actuació en directe de manera gratuïta durant la Festa Major 2016 (4, 19, 20 i/o 23 d’agost. Els horaris d’aquest els designarà l’Ajuntament). El jurat valorarà especialment la qualitat musical, l’originalitat i que la música estigui relacionada amb la Festa Major.

Per a més informació sobre el concurs, cal adreçar-se al Casal de Joves (Tel. 93 764 58 85 – de dilluns a dissabte de 16:00h a 20:30h) o bé consultar les bases del concurs a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES