IniciNoticiesComerçEl Maresme busca empreses interessades en exportar a França

El Maresme busca empreses interessades en exportar a França

consell comarcal maresmeA través del programa ‘Maresmexporta’, el Consell Comarcal del Maresme ha impulsat un projecte per ajudar les empreses del sector agroalimentari de la comarca a introduir els seus productes al mercat francès. Segons informen fonts comarcals, per proximitat i pels gustos del consumidor, França és un mercat adient pel sector alimentari maresmenc.

Fonts comarcals informen que cada vegada hi ha més empreses que veuen en la internacionalització una interessant via per ampliar el seu negoci. Per tant, l’obertura a nous mercats és tot un repte, però també una gran oportunitat, sobretot si s’ha comptat amb un bon assessorament i s’ha dissenyat correctament el projecte d’expansió comercial.

El projecte d’exportació del sector alimentari a França està totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona i, per tant, no suposa cap cost per a les empreses que hi participin.

El proper 20 de juliol, a les 5 de la tarda, hi haurà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis, per explicar a les empreses interessades el detall del projecte. Les empreses interessades es poden inscriure a la sessió informativa enviant un formulari a ccmaresme.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES