IniciNoticiesSocietatUn nen de Tordera de 12 anys es troba ingressat a l'UCI...

Un nen de Tordera de 12 anys es troba ingressat a l’UCI en caure per un terraplè a la Molina, segons el diari de Girona

L'alberg Mare de Déu de les Neus
L’alberg Mare de Déu de les Neus

Un nen de 12 anys de Tordera es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital de Sant Pau de Barcelona després de caure per un terraplè estant de colònies a la Molina.

Segons publica avui el Diari de Girona, el succés va produir-se dilluns pel voltant de les onze de la nit en una àrea de la Molina on un grup de nens que estaven de colònies a l’alberg estaven fent una sortida nocturna acompanyats dels seus monitors. Segons detalla el pare de la criatura, Leonardo Raya, en el diari gironí el seu fill jugava al joc anomenat Capo, que consisteix a córrer darrere altres nens fins a atrapar-los.

El menor va córrer i va precipitar-se per un terraplè de dos metres d’alçada. El nen va caure fins al fons del terraplè, que és de formigó, i segons el pare va caure de cara i va patir diverses lesions de gravetat. El SEM per la seva banda assegura que inicialment se’l va atendre per una fractura a la cara i el van portar en ambulància en estat lleu cap a l’hospital transfronterer de Puigcerdà.

Però després, durant la matinada, se’l va derivar cap a una ambulància amb UCI mòbil cap a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on roman ingressat.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Puigcerdà per la seva banda han investigat el succés en tractar-se d’un accident greu amb un menor implicat i que ha acabat lesionat. Els agents, d’ofici, han instruït les diligències corresponents i les han entregades als jutjats de la capital de la Cerdanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES