IniciNoticiesEntitatsL'Associació de Voluntariat promou a Tordera una nova edició del "Mulla't"

L’Associació de Voluntariat promou a Tordera una nova edició del “Mulla’t”

Mullat_2L’Associació de Voluntariat col·labora aquest diumenge amb la Fundació Esclerosi Múltiple organitzant a Tordera la campanya Mulla’t. Aquesta iniciativa consisteix principalment en difondre i sensibilitzar sobre la malaltia a l’hora de recollir donatius per a la seva investigació tot venent articles d’estiu com tovalloles, necessers, pilotes, tasses, puzzles, samarretes, etc.

Per aquest motiu, durant el matí de diumenge es muntarà una parada davant de l’Església de Sant Esteve, tot aprofitant el reclam del mercat del diumenge per recollir els donatius. Els diners recaptats es destinen a la rehabilitació, a la inserció laboral de persones que pateixen la malaltia i a la recerca mèdica. Núria Fusté, cap de comunicació i sensibilització de la Fundació Esclerosi Múltiple explica la magnitud d’aquesta campanya.

mullat

L’Ajuntament de Tordera participarà a la campanya destinant tota la recaptació que es faci diumenge a les piscines municipals a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’horari de l’instal·lació serà l’habitual, de les 10 de matí a les 7 de la tarda.