IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament posa en marxa nous plans ocupacionals al municipi. Una vintena de...

L’Ajuntament posa en marxa nous plans ocupacionals al municipi. Una vintena de persones han començat a treballar aquest estiu

local promocio economicaL’elevat índex d’aturats a Tordera és un problema que té el nostre municipi pràcticament durant tot l’any. Aquest mes de juliol, coincidint amb la temporada d’estiu, l’Ajuntament ha posat en marxa dos plans ocupacionals.

D’una banda el de la Brigada Jove, que no és nou. Ja es va impulsar l’any passat i enguany s’ha repetit, allargant el seu període. I per altra banda, s’han incorporat 17 places a través dels plans ordinaris que periòdicament finança la Diputació de Barcelona. La majoria són per treballar a la brigada, tot i que també n’hi ha algunes d’administratiu. En parla el regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu.

plans ocupacionals 1

La voluntat de l’Ajuntament és facilitar la reincorporació al mercat laboral a les persones que porten molt de temps sense feina. Vilajeliu destaca la importància d’aquests plans ocupacionals.

plans ocupacionals 2

Marçal Vilajeliu diu que primer cal cobrir l’emergència social, per després poder ajudar aquestes persones a aconseguir una autonomia personal.

plans ocupacionals 3

El nou local de Promoció Econòmica i Ocupació, que ha obert fa poques setmanes (Camí Ral, cantonada avinguda Països Catalans), compta amb unes sales dissenyades especialment per a formació.

Recordem que els pressupostos municipals d’aquest any inclouen unes subvencions per a empreses que contractin gent de la borsa de treball de Tordera: rebran 200 euros durant els 6 primers mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES