IniciNoticiesSocietatLa meitat dels usuaris del programa europeu MARMI troben feina

La meitat dels usuaris del programa europeu MARMI troben feina

MARMIL’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Tordera ha fet un balanç més que positiu del programa de Mesures Actives d’Inserció per a persones receptores de rendes mínimes que s’ha dut a terme des de principis d’any a Tordera. De la trentena de persones que han format part del programa la meitat han trobat una feina adequada a la seu perfil professional.

Durant mig any, els usuaris del programa han fet un seguit de sessions teòriques, pràctiques i de seguiment que els han permès desenvolupar noves aptituds i actituds a l’hora de facilitar l’accés al món laboral.

L’Àrea d’Ocupació s’ha mostrat satisfeta amb els resultats i ha destacat la voluntat de continuar amb el programa en properes edicions.

Així, segons el regidor Marc Unió, es consolida la voluntat de marcar una línia estratègica clara en el foment de l’ocupació a Tordera i a continuar oferint la possibilitat de millorar l’autonomia personal dels ciutadans que més ho necessiten.

marmi

El programa, adreçat a persones receptores de rendes mínimes, ha estat finançat i promogut pel Departament d’empresa i ocupació de la Generalitat i pel Fons Social Europeu.