IniciNoticiesCulturaJudit Soler és escollida pubilla de Sant Pere 2016

Judit Soler és escollida pubilla de Sant Pere 2016

La proclamació de la Pubilla del veïnat de Sant Pere i el ball fi de festa a càrrec del conjunt Genion’s, ahir a la nit, el punt i final a cinc dies de festa.  La jove Judit Soler és la pubilla 2016 i ja és una de les candidates a Pubilla de Tordera. La Regidoria de Festes recorda que, per donar compliment a la llei de protecció de dades i en vistes a les properes festes de veïnats i la Festa Major, tots els joves nascuts entre els anys 1994 i 1998 que vulguin presentar-se a hereu o pubilla de Tordera i/o veïnats, han de donar prèviament el seu consentiment per poder publicar el seu nom al llistat de candidats i candidates.

Per donar el consentiment, cal emplenar correctament el formulari que correspongui i que trobareu a tordera.cat, i que l’envieu. Una vegada rebut us avisaran, des de l’Ajuntament, perquè aneu a signar-lo.

També podeu lliurar el formulari de manera presencial, a l’Ajuntament de Tordera, oficina de Serveis Personals, de la plaça de la Concòrdia. L’actual pubilla i hereu Berta Pla i Jordi Serra aprofiten els micròfons de la ràdio per fer una crida al jovent torderenc, perquè s’animin a formar part del món del pubillatge.

pubillatge

Des de www.tordera.cat es poden consultar les circulars per cada cas concret i emplenar els formularis que corresponguin.

ÚLTIMES NOTÍCIES