IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca prepara el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a...

La Biblioteca prepara el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a la fresca

festival multipolarLa biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’oferiran quatre propostes molt diverses i adreçades a tothom.

multipolar 1

Enguany com a principal novetat, tenen preparades unes entrades per facilitar a les persones que vulguin gaudir de la sessió, que les recullin abans i puguin assegurar-se que tenen lloc.

multipolar 2

Aquest dimecres 6 de juliol s’estrena la programació amb “Cuando te hablen de amor…”,  a càrrec de Martha Escudero. Històries per a reflexionar sobre les diferents facetes de l’amor, amb un punt d’humor i ironia. Contes de diverses procedències com ara Mèxic o adaptacions de contes. Dimecres 13 de juliol tindrem “Intercanvi de parelles i altres contes de Roald Dahl”, a càrrec d’Assumpta Mercader i Núria Robert (violí). Dimecres 20 de juliol, concert gira presentació del nou disc de Jordi Ninus “Paris” i finalment Dimecres 27 de juliol, Passejada literària: “Tordera, paisatges emocionals” amb Quim Haro, Elena Serra i Joan Colomer Camarasa. Amb la col·laboració de l’ACR Pere Cot. Les sessions del festival Multipolar, seran el dimecres, a les 21:30 hores.

ÚLTIMES NOTÍCIES