IniciNoticiesCulturaL’Associació de Veïns de Sant Pere prepara aquest cap de setmana el...

L’Associació de Veïns de Sant Pere prepara aquest cap de setmana el gruix d’activitats de les festes

logo associacio veins sant pereUn any més, passat Sant Joan, arriben les festes del veïnat de Sant Pere de Tordera. Des de l’associació de veïns han preparat un bon nombre d’activitats.

Avui, a les 21:30h, Sopar Popular a la pista del Parc de Sant Pere i, a les 11 de la nit, ball amb el grup Gózalo. Els tiquets pel sopar es poden comprar al local social del veïnat. En dona més detalls el president de l’Associació de Veïns de Sant Pere, Julián Valenzuela.

sopar popular sant pere

Ja dissabte, 2 de juliol, les activitats comencen a les 11 del matí amb la Cercavila de Gegants a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera. El recorregut començarà al parc de Sant Pere, passarà pels carrers Passatge Jardí i Barcelona i arribarà al carrer Circumval·lació, on hi haurà la Festa de l’Escuma. Ja a la tarda, a les 17:00h, Inflables a la pista coberta. I a la nit, a partir de les 11, Correfoc amb la Colla de Diables de Tordera. A dos quarts de 12, Ball de Nit amb el grup Arrítmics a la pista del costat del parc i, a partir de les 12 de la nit, a la pista coberta, Concert Jove amb el grup Kasmir.

Diumenge, 3 de juliol, últim dia de les festes, començarà a les 11:30h amb l’Actuació de la Banda de Música de Tordera, a l’esplanada de l’ermita del veïnat. A les 12:30h, Missa i, tot seguit, Audició de Sardanes a càrrec d’en Josep Serra i vermut popular. Ja a la tarda, a les 17:00h, Cursa de Cargols a la masia de Ca l’Argenter. I a les 18:00h, al mateix lloc, Concurs d’Espantaocells, amb premis per al primer i segon més creatius, organitzat per l’Associació Villadona. A les 19:00h, a la pista esportiva coberta, Mostra de Dansa a càrrec de l’Escola Cristina Llobet. Mitja hora més tard, començarà una Gimcana d’Obstacles Caní a les instal·lacions de l’Associació Villadona. I per tancar les festes, a les 22:00h, Ball Fi de Festa a càrrec del conjunt Genion’s. A la mitja part es farà la Proclamació de la nova Pubilla de Sant Pere 2016.