IniciNoticiesEntitatsL’associació de gent gran de l’Esplai, commemora el seu 39è aniversari amb...

L’associació de gent gran de l’Esplai, commemora el seu 39è aniversari amb diverses activitats

03209L’associació de gent gran de l’esplai, organitza en motiu del seu 39è aniversari un seguit d’actes entre divendres i diumenge. Divendres a les 14:30h, s’ha preparat un dinar de germanor, amb la presència d’autoritats i representants de la fundació la caixa, seguidament ball amb Carlos Ribas a Ca la Maria. Hi haurà servei d’autocar. El preu de socis serà 15 euros i no socis 20 euros. El pagament es pot fer fins avui a l’esplai.

El dissabte, 2 de juliol, a les 18:30h. es durà a terme la missa cantada per el cor de la parròquia, en sufragi dels difunts de l’Esplai. El president de l’entitat, Miquel Pujol assegura que també és un reconeixement a les persones que han treballat per l’ entitat al llarg d’aquest any.

aniversari esplai

Finalitzada la missa, davant l’esplai, audició de sardanes amb la cobla “Genisenca”. Al descans coca i cava per a tothom. El diumenge, 3 de juliol, es farà ball amb Franky per acabar la festa.

Els actes del 39è aniversari de l’Esplai, compten amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera i la Fundació La Caixa.