IniciNoticiesEsportsÈxit de participació en el primer torneig Club Patí Tordera Marc Serra

Èxit de participació en el primer torneig Club Patí Tordera Marc Serra

IMG_20160626_143441_1Des del dia de Sant Joan fins ahir diumenge el nostre poble ha acollit el primer torneig CPTordera Marc Serra. Més de 300 jugadors/es han disputat diferents enfrontaments en aquesta activitat de intercanvi. Diversos participants de l’equip del barri madrileny de l’Aluche han pogut quedar-se a dormir amb famílies de Tordera com ho van poder fer els jugadors torderencs la setmana passada en un torneig de aquell districte. Carme Vila presidenta de l’entitat torderenca valorava molt positivament el resultats obtinguts de l’activitat i avançava que diversos equips els hi havia felicitat per la organització i asseguraven que tornaríem a repetir.

Vila balanc torneig 1

Els campions de les diferents categories han estat els següents: Iniciació “B” Malgrat, Iniciació “A” Mieres, pre-benjami  “B” Barberà pre-benjamí “A” CPTordera, Benjamí “B” CPTordera Benjamí “A” CPTordera, Aleví “B” Aluche, Aleví “A” Lloret, Infantil Barberà i categoria Juvenil Raspeig. Vila comenta que hi hagut un bon dispositiu amb membres de la junta i pares de jugadors. Assegura que el fet que la pista de Sant Pere estigui situada més lluny no ha estat un inconvenient pels equips que els hi ha tocat.

Vila balanc torneig 2

El primer torneig Club Patí Tordera Marc Serra va clausurar amb una entrega de premis amb tots els equips participants sobre la pista del parroquial.

ÚLTIMES NOTÍCIES