IniciNoticiesPolíticaEn Comú Podem torna a guanyar, amb un 26'6% dels vots, les...

En Comú Podem torna a guanyar, amb un 26’6% dels vots, les eleccions generals a Tordera

grafic eleccions generals 2016Els resultats definitius de les eleccions generals 2016 a Tordera han tornat a donar com a força més votada a En Comú Podem, tal i com ja va passar fa sis mesos, amb 1.899 vots, que significa el 26’6% de vots.

En aquesta repetició de les eleccions el que sí que ha variat és la segona força més votada que ha passat a ser Esquerra Republicana, amb un 17’1% dels vots, que representa dos punts mes que ara fa sis mesos.

D’aquesta manera Convergència Democràtica ha quedat relegada a la tercera força amb un 15’8% els vots, gairebé un punt i mig menys que a les eleccions del desembre passat, quan després del trencament de la coalició amb Unió Democràtica es van quedar amb el 17’1% dels vots. I molt aprop ha quedat el PSC-PSOE que, amb només 28 vots menys que Convergència, ha obtingut un 15’4% dels vots.

Per la seva banda, el suport a Ciutadans ha caigut fins al 10’4% dels vots, mentre que el PP ha guanyat votants respecte al desembre fins a arribar al 10’9% dels vots.

Cal destacar que la participació a Tordera, després d’haver augmentat un 6% a les eleccions del desembre, ha tornat als percentatges de les eleccions eleccions generals l’any 2011, caient aquest mateix 6% de votants.

ÚLTIMES NOTÍCIES