IniciNoticiesEsportsEl palafollenc Jose Cáceres no segueix com a entrenador del cftordera perquè...

El palafollenc Jose Cáceres no segueix com a entrenador del cftordera perquè fitxa pel CD Palafolls

jose caceresEl CFTordera ja ha iniciat els canvis al primer equip de l’entitat per a la  temporada vinent. Si més no, el fins ara entrenador del primer equip Jose Cáceres no seguirà dirigint la banqueta torderenca. Durant el primer tram de curs, Cáceres va ser entrenador del Juvenil “A” i, durant el segon, va agafar les regnes  de l’equip de la segona catalana, substituint Joan Tarruella. Carles Gamonal, president del CFTordera, ens explica que li van oferir la continuïtat al tècnic palafollenc.

Gamonal entrenador 1

Gamonal i la direcció esportiva del club respecten la decisió de Cáceres i li desitgen molta sort amb els nous projectes.

Gamonal entrenador 2

L’extècnic del Tordera, en declaracions a Ràdio Tordera, explica que li van oferir seguir, però que va arribar l’oferta del club de casa seva i que l’havia d’aprofitar.

Caceres entrenador 3

Cáceres dóna les gràcies a l’afició i la junta directiva pel suport que ha rebut durant aquests mesos.

Caceres entrenador 4

Pel que fa a la planificació del primer equip del CFTordera, Carles Gamonal assegura que en els pròxims  dies anunciaran novetats importants per al projecte de la tercera catalana. Tenen tres candidats per ocupar la banqueta del primer equip i una llista amb les possibles baixes i altes per al conjunt que haurà de lluitar per tornar a recuperar la categoria de segona catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES