IniciNoticiesEsportsMés d’una vintena de candidatures opten als premis #esporttorderenc d’aquest divendres

Més d’una vintena de candidatures opten als premis #esporttorderenc d’aquest divendres

gala esport torderenc 1080Aquest divendres 17 de juny els exteriors dels estudis centrals de la ràdio acolliran la gala d’entrega dels premis #esporttorderenc. 24 candidatures en total s’han presentat per optar a les cinc categories que conformen aquests guardons. Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport. El director de la ràdio Albert Sabater valora molt positivament la xifra de candidatures presentades.

Sabater previa premis

Us recordem que des de l’equip d’esports de la ràdio hem concedit el premi honorífic al excapità del CPTordera, Marc Serra per la seva trajectòria i els valors que l’esportista torderenc ha transmès. El jurat està format per el següents membres: Marc Salichs i Marc Tresserras (membres de l’equip d’esports de la ràdio), Xavi Manresa (Director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández ( professor d’Educació Física de Vedruna Tordera), Carme López (Tècnica de l’Ajuntament de Tordera) i l’Albert Bassas (Periodista esportiu del Versió RAC1). El Club Twirling Vila de Tordera, Club Esportiu Tordera, CEEB Tordera, CFTordera, Associació del rugbi La Tordera, CPTordera, la secció de patinatge artístic del CPTordera, són algunes de les entitats que han presentat candidatures.

L’acte de divendres començarà a les 19:30h de la tarda, serà un programa especial en directe del Show dels Esports i comptarà amb l’actuació musical de la cantant Marion Harper. En cas de pluja l’esdeveniment es realitzaria sota les voltes de Cal Terrassà.

ÚLTIMES NOTÍCIES