IniciNoticiesEsportsEl torderenc Biel Pla aconsegueix el campionat d’Espanya cadet amb la selecció...

El torderenc Biel Pla aconsegueix el campionat d’Espanya cadet amb la selecció catalana de futbol

biel plaEl torderenc i jugador de l’equip cadet del Girona FC Biel Pla s’ha proclamat, aquest passat cap de setmana, campió d’Espanya en el campionat de seleccions autonòmiques celebrat a la població andalusa de Torremolinos (Màlaga) amb la selecció catalana. Ell mateix ens explicava com havia anat el torneig i els resultats que havien hagut de superar.

Pla campionat 1

Amb Catalunya també van jugar una altra final contra el campió de clubs de la categoria cadet d’Espanya que va ser el Sevilla en el mateix torneig. Amb aquest rival ja va costar més, fins i tot van haver de xutar penals. En Biel va llençar el primer pels catalans i el va transformar. Finalment, el títol, també el va conquerir la selecció catalana. El central esquerrà torderenc era la primera vegada que participava amb la selecció. Comparteix amb nosaltres aquesta experiència que ha viscut.

Pla campionat 2

En total, Catalunya va jugar quatre partits en aquesta fase final. Va marcar 8 gols i no en va encaixar cap fins a la tanda de penals. En Biel Pla també ha confirmat que el Girona l’ha renovat per una temporada més i l’any que ve jugarà al Juvenil B gironí.