IniciNoticiesSocietatInditex planeja traslladar la seu de Bershka de Tordera a Barcelona, segons...

Inditex planeja traslladar la seu de Bershka de Tordera a Barcelona, segons publica el diari expansion

29-0065Segons publica avui el diari expansion, especialitzat amb informació econòmica i de mercats financers, la cadena de moda Inditex vol apropar a la capital catalana als 400 empleats de les oficines centrals de Bershka de Tordera. Així l’empresa gallega estaria buscant un espai de grans dimensions a prop de Barcelona.

El rotatiu apunta que Inditex veu més fàcil atreure i retenir talent en una empresa que té la seva seu a Barcelona que en una situada en un municipi a una hora de distància de la ciutat. Aquest és el principal motiu pel qual Inditex vol traslladar la seu de la cadena Bershka de Tordera, a la comarca del Maresme, a una ubicació prop de la capital catalana.

Inditex està buscant un emplaçament que pugui acollir la nova seu de Bershka, on s’instal·larien els 400 empleats que treballen a les seves oficines centrals. La plataforma logística de Bershka es mantindria en el complex que Inditex té entre Tordera i Palafolls.

Segons fonts del sector immobiliari, Inditex ja ha temptejat diversos terrenys, entre els quals figuren unes parcel·les situades a prop de Sant Andreu, i en tots ells busca una superfície de grans dimensions.

No només cal trobar espai per a les oficines dels 400 treballadors, sinó que a la seu de Bershka, com a la resta de cadenes del grup, ha d’haver superfície suficient per a altres instal·lacions, com un prototip de botiga de dimensions reals que s’ubica dins de la seu i que serveix de model de com han de ser la resta de punts de venda i com es col·locaran les peces. La futura seu també integrarà espais d’exposició de productes, així com els platós on es fotografia a les models amb les peces de cada col·lecció. També ha de comptar amb un espai per a les sales de reunions per a totes les visites de proveïdors, sales de patronatge i confecció i, finalment, zones de serveis comuns per als treballadors.