IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova un expedient de modificació de...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova un expedient de modificació de crèdit extraordinari per valor de 155.000 euros

ple ordinariLa setmana passada, el plenari municipal va aprovar inicialment un expedient de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit del pressupost de l’Ajuntament de Tordera d’aquest any 2016, per valor de gairebé 155.000 euros. El crèdit extraordinari (de 32.500 euros) servirà per crear tres partides noves: manteniment d’edificis municipals, arrendament pel servei de seguretat pública i condicionament del pàrquing d’autocaravanes. Pel que fa al suplement de crèdit (de 122.441 euros), aquest s’afegirà a les següents partides: manteniment d’edificis municipals, Fira del Ram, recollida d’animals abandonats, adequació d’un espai pel desenvolupament d’actuacions de promoció econòmica i ocupació, el restant de la devolució de la paga extra del desembre de 2012 als funcionaris, manteniment de la xarxa de clavegueram i assegurances dels vehicles d’obres i serveis. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu, explica com s’han finançat aquestes partides.

modificacio credit marcal

Salvador Giralt, de SOM Tordera, entén que es tracta d’un tràmit necessari.

modificacio credit som

El regidor del PP, Xavier Martín, celebra que s’incrementin partides de promoció econòmica i aprova la modificació de crèdit.

modificacio credit pp

Des del PSC, el regidor Rafa Delgado entén que es facin modificacions pressupostàries, però no comprèn algunes d’aquestes. Per això el seu grup no va donar-hi suport.

modificacio credit psc

ERC+Gent de Tordera també van votar en contra de la modificació del pressupost. Entenen que és una eina política i que, per tant, les modificacions de crèdit també ho són. El regidor Xavier Pla destaca algunes aportacions positives, però diu que n’hi ha d’altres que no entenen.

modificacio credit erc

Finalment, l’expedient de modificació de crèdit es va aprovar amb els vots favorables de CiU, SOM Tordera i PP, i els vots en contra del PSC i ERC+Gent de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES