IniciNoticiesEsportsEl CFTordera és equip de tercera catalana, virtualment

El CFTordera és equip de tercera catalana, virtualment

IMG-20160529-WA0005Aquesta passada jornada el primer equip del Club Futbol Tordera ha perdut, virtualment, la categoria de la segona catalana després d’encaixar una derrota al camp del Breda. Els locals, que ja eren equip de tercera des de feia setmanes, van aprofitar les errades dels torderencs, faltats d’actitud i sense gaire ambició per anar a buscar la permanència a la categoria. De fet, es van deixar remuntar un 0-2 a favor quan semblava que ja s’havia fet la feina. Finalment, els deures els va acabar fent el Breda, que va guanyar el partit per un 4-2. L’entrenador del CFTordera, José Cáceres, molt tocat per la derrota, valorava així aquest enfrontament tan transcendental.

Caceres descens 1

Al Tordera només li queda una única possibilitat de poder mantenir la categoria. Ara mateix depèn del futur del Palafolls i del Gavà. Aquests dos equips haurien de pujar de categoria i els torderencs mantindrien la plaça a segona. Carles Gamonal president de l’entitat torderenca comenta que la temporada ha estat massa irregular i que no li agrada haver de dependre d’altres per saber si baixen o no.

Gamonal descens 2

Gamonal ens ha explicat que encara és massa aviat per decidir res. Sobre la continuïtat de l’entrenador José Cáceres el president torderenc assegura que les dues pasrtshauran d’asseure’s i decidir el millor per al club.

ÚLTIMES NOTÍCIES