IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera aconsegueix el campionat de segona catalana i el subcampionat...

El CEEB Tordera aconsegueix el campionat de segona catalana i el subcampionat de primera

ceeb 1aExcel·lent ambient a les graderies i molt bon nivell de joc el que es va poder veure al pavelló poliesportiu aquest passat cap de setmana. El CEEB Tordera va complir el guió i va arribar a les dues finals que es van disputar, tant en la categoria de primera catalana com en la de segona. La final de primera es va escapar per a l’equip torderenc en caure derrotat per un ajustat 78-74  contra l’Unilever Viladecans Bàsquet Femení. Un matx molt igualat amb molts alts i baixos pels dos equips i que finalment es va decantar per a l’ex-equip de Copa Catalunya i que després de la final a quatre recupera aquest categoria juntament amb el CEEB Tordera que la disputarà per primera vegada en la seva curta història. L’entrenador Raúl i la jugadora Pasqual del Viladecans van valorar aquest triomf.

Viladecans f4 1

Marc Alonso entrenador del CEEB Tordera femení de primera després de la final, va valorar pels micròfons de Ràdio Tordera que el resultat havia estat injust per la gran temporada que havien fet les torderenques tot i el desastrós tercer quart de les jugadores verdes a la final.

CEEB 1a f4 2

ceeb 2aEl diumenge a la tarda es va jugar la final de segona catalana. El CEEB Tordera tenia el principal objectiu de revalidar el títol d’aquesta competició que ja havia aconseguit la temporada passada.

Finalment, després de dues pròrrogues contra l’Escola del Carme de Sabadell, les torderenques van sumar el campionat de Catalunya de segona per un resultat final de 91-82. Escoltem al tècnic torderenc.

CEEB 2a f4 3

Aquest matí ha saltat la notícia que segurament ningú esperava. Marc Alonso l’entrenador dels primers equips femenins ha comunicat a través de les xarxes socials que al finalitzar la temporada, ell també posa el punt i final aquest projecte. Per tant, l’any que ve no seguirà com a tècnic del CEEB Tordera femení de Copa Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES