IniciNoticiesPolíticaEl carrer Circular de la urbanització Can Domènec passa a denominar-se circular...

El carrer Circular de la urbanització Can Domènec passa a denominar-se circular de Carles Seijo.

ple ordinariEl ple de l’ajuntament de Tordera va aprovar ahir posar el nom del regidor difunt Carles Seijo, en un carrer de la urbanització Can Domènec, lloc on ell residia. El regidor de SOM Tordera, Carles Seijo, va morir el passat mes de desembre a l’edat de 48 anys per una aturada cardiorespiratòria. Carles Seijo va entrar a l’Ajuntament amb la coalició ICV-Podem Som Tordera com a número 2 i va pactar amb CIU per formar govern aquesta legislatura. S’encarregava de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que entre d’altres departaments hi ha l’ordenació del territori, obres i serveis, pagesia, sostenibilitat i via pública.

Per unanimitat del plenari, ahir es va aprovar el canvi de denominació del C/Circular de la urbanització Can Domènec de Tordera per C/Circular de Carles Seijo. El regidor de SOM i companys de Carles Seijo, Salvador Giralt creu que aquest carrer servirà per recordar la seva figura.

carrer seijo 1

Els partits polítics en representació municipal van aplaudir la iniciativa. Escoltem Xavier Martin (PP), Rafa Delgado (PSC), Xavier Pla (ERC+Gent Tordera) i Joan Carles Garcia (CiU).

carrer seijo 2

A principis de maig, familiars, amics i companys de grup, de partit i de l’Ajuntament de Tordera van realitzar al teatre clavé un acte de record i homenatge al regidor. Al final de l’acte, l’alcalde Joan Carles Garcia i el regidor de SOM, Salvador Giralt van entregar a la dona i els fills de Carles Seijo un llibre amb totes les mostres de condol que diverses persones i entitats han fet arribar durant aquest temps a l’Ajuntament de Tordera. També se’ls hi va entregar una reproducció de l’escultura que hi ha a la Plaça Miquel Martí i Pol, anomenada “absència”. Habitualment es dona als regidors/es que deixen el seu càrrec. En aquest cas es va entregar a la família a títol pòstum.

ÚLTIMES NOTÍCIES