IniciNoticiesCulturaComencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística...

Comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

CFA 2015-2016_TEATRECLAVE_0Els indicadors que som a la recta de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé són cada cop més evidents. En aquest cas, durant aquesta setmana i les següents tindran lloc les mostres en públic de les diferents àrees del Centre de Formació Artística.

La primera serà el proper diumenge 29 de maig al es 19:30h i l’obriran els alumnes de l’Escola de música que duran a terme el concert de fi de curs, amb un programa que compta amb la participació d’alumnes solistes així com també amb formacions grupals com la coral, el conjunt de guitarres, l’orquestra de cambra, el conjunt flamenc o el combo rock. El responsable de l’escola de música del centre, Medin Peiron ens avança que podrem escoltar en aquest concert.

medin peiron

Després del concert, l’Escola de música realitzarà durant el mes de juny dues activitats més obertes al públic. Es tracta de les audicions: moments en què alumnes de l’Escola mostren, en un format més reduït, els aprenentatges realitzats durant el curs. Les darreres audicions tindran lloc el dimecres 8 de juny i el dijous 9 de juny a les 18:30h a l’Auditori del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES