IniciNoticiesRegidoriesLa regidoria de Sanitat crearà "Entorns sense fum"

La regidoria de Sanitat crearà “Entorns sense fum”

entorn_sense_fumDes de l’Àrea de Sanitat també s’han adherit a la campanya “Entorn sense fum” que promou l’Agència de Salut Pública de Catalunya. L’objectiu d’aquesta campanya és reduir l’exposició de fum ambiental de tabac dels infants, contribuir a la reducció de la visibilitat de la conducta de fumar i, alhora, fomentar l’acció educativa per part dels seus familiars.

La normativa del tabac no prohibeix fumar en els espais a l’aire lliure de les instal·lacions esportives, ni tampoc a les portes d’entrada d’aquestes instal·lacions, per això, també s’ha decidit dur a terme aquesta campanya per recomanar que s’eviti fumar en aquests espais i sensibilitzar dels riscos del fum ambiental del tabac, a més de reduir la visibilitat de la conducta fumadora. Ho explica la regidora de sanitat, Bàrbara Vergés.

entorn sense fum 1

És per aquest motiu que la primera iniciativa que es realitzarà a nivell torderenc amb aquesta campanya serà la pintada d’un “entorn sense fum” al Pavelló Poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans i la col·locació de diversos rètols anunciant aquests entorns.

entorn sense fum 2

La regidoria de sanitat, avança que el proper espai que s’incorporarà a la campanya “entorn sense fum” serà l’ambulatori de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES