IniciNoticiesComerçEls alumnes de 5è de la Roureda vendran diumenge al mercat els...

Els alumnes de 5è de la Roureda vendran diumenge al mercat els productes de les seves cooperatives escolars

agroartEls alumnes de 5è A i B de Primària de l’escola La Roureda vendran diumenge els productes que durant aquest curs han treballat des de la seves pròpies cooperatives “ART5” i “AgroArt“.

L’escola ha participat un any més al programa Cultura Emprenedora que promou la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que l’alumnat aprengui eines i tècniques que afavoreixin l’emprenedoria juvenil.

Durant tot el curs, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la seva localitat. Des del setembre els alumnes han redactat els estatuts, han registrat formalment la cooperativa, han treballat en el disseny del logotip i del producte fins a la seva elaboració i venda.

Aquest any els alumnes han escollit comercialitzar productes de l’hort i d’artesania. Per acompanyar tot el procés emprenedor amb experiències pràctiques els alumnes també han visitat empreses locals com ara la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera i Suntori-La Casera.

Per completar el procés, els petits cooperativistes muntaran una parada al mercat per vendre els seus productes aquest diumenge, 22 de maig, als Jardins de l’Alcalde Sagrera (davant l’Esplai de la Gent Gran). A més, atès que el programa estableix destinar una part dels beneficis a finalitats socials, els alumnes de la cooperativa ART5  han decidit donar el 12% dels guanys a l’associació Aspronis.

ÚLTIMES NOTÍCIES