IniciNoticiesEsportsCap de setmana decisiu pel CFTordera i el CBTordera

Cap de setmana decisiu pel CFTordera i el CBTordera

IMGP0907Amb la majoria de les fases regulars ja acabades, els primers equips del futbol, bàsquet i hoquei sobre patins encara tindran els seus partits aquest cap de setmana.

El dissabte a les 20:00 del vespre en horari unificat, el parroquial acollirà l’última jornada de la primera nacional espanyola d’aquesta temporada. El Club Patí Tordera, amb la salvació ja aconseguida des de fa unes jornades, rebrà la visita del CP Manlleu que es jugarà poder pujar a l’oklliga. L’enfrontament el podreu escoltar en directe amb #somcpt. Un partit que serà especial pel capità del Tordera Marc Serra, que penja els patins aquesta temporada.

El diumenge es jugaran els partits més decisius de la jornada. El Club Futbol Tordera rebrà el Camprodon a les 17:00 de la tarda al municipal d’esports. Els torderencs només els hi queden dues jornades i només els hi val sumar els sis punts en joc per aconseguir la salvació. El partit d’aquesta setmana el podreu escoltar també en directe per Ràdio Tordera. A les 17:30 el sènior masculí del CBTordera jugarà el partit de tornada de la fase de permanència a la pista del Aula de Barcelona. Després de aconseguir la victòria el partit d’anada, si els torderencs també guanyen aquest diumenge salvaran la categoria i seguirien un any més a tercera catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES