IniciNoticiesCulturaOberta l’exposició "Ciutat subterrània 03", fins el 31 de Maig al Teatre...

Oberta l’exposició “Ciutat subterrània 03”, fins el 31 de Maig al Teatre Clavé.

ciutat subterrania claveDesprés d’exposar-se al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la mostra Ciutat Subterrània 03 es trasllada ara a Tordera, municipi que va veure néixer el projecte. Durant els mesos de gener i febrer de 2016, cinc joves creadores de Galícia, València, Uruguai, Barcelona i Sabadell es van instal·lar a Tordera per desenvolupar els seus projectes al voltant d’una temàtica comuna, que dóna nom al projecte: Ciutat Subterrània. Dos mesos durant els quals l’Anna Bonfill, la Lluci Juan, l’Uxía Larrosa, l’Anna Revuelto i la Magda Vaz van experimentar i crear cadascuna en una disciplina artística concreta, sobre realitats que sovint queden soterrades, són invisibles o bé són considerades un tema tabú en la societat actual.

La Lluci Juan és del País Valencià i duu a terme un projecte de redescobriment de les històries de dones que han tingut una vida pública. Així ho explica, en declaracions a Ràdio Tordera.

ciutat sub 1

L’Anna Bonfill és de Sant Joan Despí i investiga sobre les fronteres en el camp de les emocions, creant a través de cordes, llana o fils.

ciutat sub 2

Uruguaiana, però amb un català perfecte, la Magda Vaz utilitza el videoart per documentar la repetició de conductes quotidianes a la indústria i el mercat.

ciutat sub 3

L’Uxía Larrosa és gallega i és una altra de les integrants del projecte Ciutat Subterrània 03. Ella cerca, a través de la fotografia, el sentiment de por durant la nit.

ciutat sub 4

I l’última integrant del grup és l’Anna Revuelto, de Sabadell, que plasma a través del gravat aspectes de la sexualitat i el cos femení que són tabú a la societat actual.

ciutat sub 5

L’exposició Ciutat Subterrània 03 es podrà visitar fins el 31 de maig, de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h al teatre clavé.