IniciNoticiesEsportsTordera també acollirà la final a quatre de la segona catalana femenina...

Tordera també acollirà la final a quatre de la segona catalana femenina de bàsquet

final four ceebFinalment el pavelló poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans també acollirà la final a quatre de la segona catalana femenina de bàsquet. Així ho ha confirmat la Federació Catalana de Basquetbol i el CEEB Tordera, el club que organitzarà aquest esdeveniment i que a la vegada participarà amb els dos primers equips. Serà el cap de setmana 28 i 29 de maig i coincidirà també amb la final a quatre de la primera catalana femenina. Això significarà que el pavelló hagi de acollir vuit partits de bàsquet femení durant els dos dies. Marc Alonso entrenador del CEEB Tordera femení ens explica per què el nostre municipi ha de acollir aquestes dues finals.

Alonso f4 segona

Alonso destaca que des del club s’està fent un esforç important a nivell d’organització perquè l’organització del esdeveniment surti en perfectes condicions. Ens avança que per la final a quatre s’ampliaran 200 localitats d’aforament  al pavelló poliesportiu.

Alonso f4 segona 2

Ja es coneixen els horaris dels enfrontaments. Les semifinals de primera i segona es disputaran el dissabte 28 de maig a la tarda. El diumenge 29 al matí el 3rt i 4rt lloc i la final de primera catalana. I a la tarda el 3rt i 4rt lloc i la final de la categoria de segona catalana.