IniciNoticiesEducacióS’organitza un taller vivencial per millorar la comunicació amb els fills adolescents

S’organitza un taller vivencial per millorar la comunicació amb els fills adolescents

qui_t_entengui_que_et_compri_v1La Regidoria d’Ensenyament organitza el proper dijous, 19 de maig, a les 18:30h a la Biblioteca de Tordera, el taller vivencial “Qui t’entengui que et compri”, una activitat de suport a la funció educativa de les famílies, subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El taller el dirigeix David Codina i Riqué, mestre i educador en contextos formals i informals. El que es pretén és contextualitzar la realitat dels joves d’avui, prendre consciència de la realitat personal en l’acompanyament dels nostres fills/es i potenciar les habilitats comunicatives principals per a la millora afectiva i efectiva en la relació i l’acompanyament dels nostres fills/es. Ho explica la responsable de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons.

taller vivencial

La sessió es desenvoluparà mitjançant dinàmiques vivencials, amb espais de reflexió personal i posades en comú, amb propostes concretes de canvi aplicables a la realitat familiar i educativa. “Qui t’entengui que et compri” està pensat per a famílies amb fills de 12 a 16 anys i té una durada aproximada de 2 hores. Si esteu interessats/des en assistir-hi, cal fer inscripció mitjançant el formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé dirigiu-vos a l’Ajuntament de Tordera (93 764 37 17) a l’Àrea de Serveis Personals. Les places són limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES