IniciNoticiesEsportsEl Cau de Pineda organitza la primera edició de l'atrapa el senglar

El Cau de Pineda organitza la primera edició de l’atrapa el senglar

foto atrapa el senglarEl Cau de Pineda organitza per aquest diumenge una marxa per fer corrent, coincidint amb l’Aplec de l’Erola. La marxa porta per nom “Atrapa el senglar, abans que arribi a l’Erola” i és un recorregut que surt des de Pineda i transcorre per camins i corriols. Amb una distància d’11 quilòmetres i 825 metres de desnivell. Tot el recorregut està senyalitzat i no és una marxa competitiva. El membre del Cau de Pineda, Pep Basart ens desvetlla perquè l’activitat rep el nom de l’Atrapa el Senglar.

Basart atrapa senglar 1

Pel mateix diumenge des del cau també organitzen una ruta guiada per pujar a peu fins a l’aplec. Ens ho explica en Pep Basart.

Basart atrapa senglar 2

Tindrà un avituallament i es celebrarà el 15 de maig, amb sortida a les 8 del matí des de la Plaça de Pau Casals, just davant l’Escola Mediterrània de Pineda de Mar i l’arribada serà a Hortsavinyà. La inscripció és gratuïta. Per apuntar-vos a la ruta, heu de trucar al 638 27 90 57 o fer un correu a caudepineda@hotmail.com. Des del Cau de Pineda no descarten poder organitzar una ruta que surti des de Tordera si la primera edició de l’Atrapa del Senglar té una bona acollida.

ÚLTIMES NOTÍCIES