IniciNoticiesSocietatEl torderenc Daniel Angelats guanya el Campionat de Catalunya de Catan

El torderenc Daniel Angelats guanya el Campionat de Catalunya de Catan

Daniel Angelats guanyadorLa Fira Jugar x Jugar, inclosa en el marc de la Fira de l’Ascensió de Granollers, va acollir el cinquè Campionat de Catalunya de Catan organitzat per Devir. La competició va coronar com a guanyador el torderenc Daniel Angelats Pignatelli.

El gran premi que ha obtingut és anar a representar Catalunya al Campionat del Món de Catan que es disputarà el proper mes de Setembre a Colorado (USA), amb totes les despeses pagades.

Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals. Es tracta d’un joc que uneix l’estratègia, l’astúcia i la capacitat per negociar i en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals.

A l’edició 2016 del Campionat de Catalunya de Catan hi han participat 60 jugadors. Es van jugar 3 rondes classificatòries, 2 semifinals amb 4 participants cadascuna i la gran final amb quatre jugadors. El Campionat es va viure amb una gran emoció que va anar “in crescendo” fins arribar a la gran final. En declaracions a Ràdio Tordera, Daniel Angelats ens explicava la seva experiència fins aconseguir el campionat.

catan 1

Dani Angelats creu que el Catan és indicat per jugar amb família i amics.

catan 2

A banda de participar en el campionat del Món, Angelats també participarà aquest estiu en el campionat estatal.