IniciNoticiesEsportsEl Centre Atlètic Laietània recupera la travessa Tordera-Mataró

El Centre Atlètic Laietània recupera la travessa Tordera-Mataró

travessa laietaniaDesprés de dos anys de tenir la travessa en un punt mort, la secció de muntanya del Centre Atlètic Laietània de Mataró, recuperarà, per al dissabte 30 d’abril, la travessa Tordera-Mataró que enguany arribarà a la seva 26a edició. És una prova no competitiva que compta amb dues modalitats: una ruta de 44km caminant i una altra de BTT  més llarga, de 59km en total. En declaracions a Ràdio Tordera, Manel López, membre del Centre Atlètic Laietània, ens dóna més detalls dels recorreguts programats.

Lopez travessa 1

L’organització recomana que la gent interessada a fer la travessa estigui acostumada a fer rutes d’aquestes distàncies. Per a l’edició d’aquest any, des del Centre Atlètic han enfocat les inscripcions cap a gent que surti des de Mataró, però que en propers anys això es solucionarà. Escoltem Manel López.

Lopez travessa 2

Tot i l’handicap del transport de tornada, a la prova s’hi pot apuntar gent de Tordera. El procés de la inscripció i el reglament de la travessa els trobareu a la pàgina web de l’entitat esportiva mataronina: http://laietania.cat/muntanya/travessa-tordera-mataro.html.

ÚLTIMES NOTÍCIES