IniciNoticiesEsportsBons resultats pels primers equips torderencs

Bons resultats pels primers equips torderencs

futsalDeixem enrere un cap de setmana on els primers equips torderencs segueixen amb la seva línia habitual exceptuant el CFTordera que suma la seva segona derrota consecutiva.

El divendres a la nit, el Futsal Tordera va rebre el Futbol Sala Guíxols. Partit vital per seguir a dalt de la classificació i els locals no van errar i van guanyar per la mínima 4-3. El dissabte a les 17:00 el primer equip del futbol va disputar el derbi de la categoria de la segona catalana de futbol a la nova ciutat esportiva de Blanes. Els blanencs van emportar-se els tres punts per un marcador de 2-0. A les 17:45 el CEEB Tordera femení no va tenir cap dificultat per superar el CB Olot 48-91. A les 20:00 el Club Patí Tordera va rebre al líder de la primera nacional espanyola el FCBarcelona Lassa. Els torderencs van merèixer més i només van poder empatar a 5 en un partit on van arribar a dominar per 4-2. El CEEB Tordera masculí de segona va tancar el dissabte reben en el poliesportiu al CB Sant Gregori. Els de casa van acabar patint més del normal però van sumar un nou triomf per un ajustat 74-73.

El diumenge va jugar el sènior masculí del CBTordera a casa contra el CB Calella i els torderencs es compliquen el seu futur amb una nova derrota per 55-65.

ÚLTIMES NOTÍCIES