IniciNoticiesEsportsLa torderenca Marina Serra viatja convocada amb el primer equip de l’Uni...

La torderenca Marina Serra viatja convocada amb el primer equip de l’Uni Girona per defensar el títol de lliga a Salamanca

marina serraAquest vespre el primer equip de l’Uni Girona disputarà el   partit inicial del play-off pel títol de la lliga femenina a la pista del Perfumerías Avenida de Salamanca. A causa de les  baixes decisives que presenta l’equip gironí per a aquest enfrontament, el tècnic del Spar Citylift, Xavi Fernández, ha convocat  la torderenca Marina Serra (18 anys) formada a les categories inferiors del CBTordera i actualment jugadora del copa femenina del GEIEG, perquè recolzi l’equip en aquest desplaçament tan decisiu per intentar  revalidar el títol de lliga.  Segons hem pogut saber des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, la torderenca podria tenir l’opció de jugar alguns minuts i entrar en els plans de rotació de Fernández.

El matx contra el Salamanca serà avui a les 20:30h i es podrà seguir en directe per FEB TV. La tornada del play-off serà diumenge a les 20:00h del vespre en el pavelló de Girona-Fontajau i es podrà veure per  Teledeporte.

ÚLTIMES NOTÍCIES