IniciNoticiesCulturaProp d’un miler d’alumnes d’educació infantil de l’Alt Maresme assistiran aquesta setmana...

Prop d’un miler d’alumnes d’educació infantil de l’Alt Maresme assistiran aquesta setmana a l’espectacle Capsa de Curculles

capsadecurculles01_teatreclaveDurant aquesta setmana, prop d’un miler d’alumnes d’educació infantil de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de música de la companyia Terranegra titulat Capsa de Curculles, que es farà al Teatre Clavé. A l’espectacle, la Sakura és una nena molt enginyosa que, amb l’ajuda de l’àvia Yoshi i els seu gos, construeix petits instruments musicals a partir d’objectes que les onades han deixat a la sorra. A la nit, però, un estrany personatge sorgit d’una antiga llegenda japonesa vol robar-li les seves troballes. La Sakura, armada amb els seus instruments, resoldrà aquest enigma.

Capsa de Curculles és un dels darrers espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació en horari escolar del curs 2015-2016 que es duu a terme al Teatre Clavé. La programació es clourà la setmana vinent amb l’espectacle Tubs del món de la companyia Bufa&Sons. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la basant positiva en l’accés dels nens al teatre.

navarro espectador

Durant aquest curs 2015-2016, prop de 8.500 espectadors des d’educació infantil fins a batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme hauran assistit a les diverses funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES