IniciNoticiesSalutRecta final de les activitats del mes de la Salut a Tordera

Recta final de les activitats del mes de la Salut a Tordera

mes salutL’Ajuntament, a través de les regidories de Sanitat, Participació Ciutadana i el programa Intermunicipal de Drogodependències, porten organitzant aquestes setmanes, un cicle d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, emocional i social.

En aquesta darrera setmana d’activitats tindrem avui a les 17:00 hores una xerrada sobre malalties cardiovasculars i voluntats anticipades a l’esplai. Demà a les 17:00 hores es farà una caminada popular i berenar de cloenda del cicle, amb sortida de l’esplai i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrària. Finalment, divendres Ràdio Tordera acull una taula rodona titulada “Què vol dir tenir salut?” a càrrec del Doctor Alum, metge i director de l’ambulatori de Tordera, i el Doctor Humet, psiquiatre de la cooperativa de Salut Mental del Maresme i la Selva. El programa començarà a les 12 del migdia.

La voluntat de l’Ajuntament és poder repetir l’experiència en noves edicions, ampliant la participació a nous sectors i amb d’altres temàtiques d’interès de salut per al ciutadà.

ÚLTIMES NOTÍCIES